OnePlus 6 apare în presupuse fotografii hands-on, cu decupaj sus

3.297 ori
<b>OnePlus 6 apare în presupuse fotografii hands-on, cu decupaj sus</b>OnePlus e ultimul nume de companie de la care ne aşteptam să vedem scăpări în această perioadă, mai ales că startup-ul nu participa la MWC 2018 şi prefera evenimentele din China. Ei bine, fără randări prealabile şi fără scăpări de specificaţii apare din s

OnePlus e ultimul nume de companie de la care ne aşteptam să vedem scăpări în această perioadă, mai ales că startup-ul nu participa la MWC 2018 şi prefera evenimentele din China. Ei bine, fără randări prealabile şi fără scăpări de specificaţii apare din senin un OnePlus 6 azi, într-o presupusă serie de fotografii hands-on. Le comentăm mai jos.

Înainte de toate vă recomand precauţie, pentru că e mult prea devreme să ne gândim la OnePlus 6, de vreme ce OnePlus 5T are doar câteva luni de când a debutat. În rest designul e destul de previzibil: sticlă în spate şi decupaj frontal, moda la care aderă mai toţi producătorii în ziua de azi. Imaginile de aici provin din blogosfera chineză şi nici măcar nu sunt blurate în vreun fel.

OnePlus 6

Posibil ca acesta să fie un prototip, unul dintre multele care sunt testate şi la final este ales unul singur. E ştiut faptul că deseori modelele OnePlus folosesc ca şablon şi punct de pornire terminalele Oppo, iar Oppo R13 ar putea fi inspiraţia aici. Fotografiile acestea au fost şterse de bloggerul din China între timp. Spatele din sticlă ar fi un indiciu că vom primi încărcare wireless pe acest device.

Vedem şi că scannerul de amprente e în continuare pe spatele handset-ului şi nu integrat in ecran, aşa cum ne-am fi aşteptat poate. În spate avem o cameră duală, iar în față acel decupaj de sus ascunde camera frontală şi senzori. Mai aflăm de la sursă că OnePlus 6 vine cu Android 8.1 Oreo, 6 GB RAM, 64 GB stocare, ceea ce sună a versiune de pornire pentru terminal, care ar trebui să urce şi la 8 GB RAM şi 256 GB stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×