OnePlus 6T are un debut vehiculat pentru luna octombrie; Va fi disponibil în SUA și prin intermediul unui operator

2.376 ori
<b>OnePlus 6T are un debut vehiculat pentru luna octombrie; Va fi disponibil în SUA și prin intermediul unui operator</b>Deși nu era clar dacă vom mai avea parte sau nu de o ediție "T" pentru flagship-ul OnePlus 6 din acest an, iată că o scăpare sosită astăzi în online ne dezvăluie că într-adevăr se pregătește un model OnePlus 6T, unul ce are un debut programat

Încet încet asistăm și la apariția primelor leak-uri asociate lui OnePlus 6T, un telefon ce va sosi pe piață drept upgrade al actualului flagship OnePlus 6 ce a impresionat prin raportul preț-specificații. Detalii despre modelul succesor sosesc astăzi în online când aflăm faptul că dispozitivul are un debut programat pentru luna octombrie a acestui an și că pe deasupra acesta va fi lansat și prin intermediul unui operator în SUA.

T-Mobile este compania ce va comercializa acest smartphone alături de diferite planuri tarifare și reprezintă pentru OnePlus o ocazie ideală de a crește recunoașterea brandului pe plan american. Nu știm totuși cât de deschise vor fi autoritățile din State la parteneriatul dintre cele două firme, asta după ce în prima parte a acestui an SUA a împiedicat parteneriatul Huawei cu operatorii locali pentru lansarea lui Mate 10 Pro.

Aparent, smartphone-ul OnePlus 6T va avea un preț de pornire de 550 dolari și ca dotări va oferi procesor Snapdragon 845, 8 GB de RAM și cameră duală sau poate triplă în spate. Sunt mari șanse ca design-ul să fie asemănător lui Oppo R17 Pro și ca de această dată să vedem un scanner de amprente integrat în ecran. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×