OnePlus face încă o gafă în social media: cofondatorul Carl Pei îşi şterge tweet-ul în care cerea ca bretonul să fie acceptat de fani

3.005 ori
<b>OnePlus face încă o gafă în social media: cofondatorul Carl Pei îşi şterge tweet-ul în care cerea ca bretonul să fie acceptat de fani</b>Cofondatorul OnePlus, Carl Pei este unul dintre cei mai deschişi oficiali ai producătorilor de telefoane, dialogând cu publicul atât cât este posibil online. Face asta via YouTube, Twitter, Facebook, Weibo. Ieri totuşi nu a fost chiar cel mai inspirat..

Cofondatorul OnePlus, Carl Pei este unul dintre cei mai deschişi oficiali ai producătorilor de telefoane, dialogând cu publicul atât cât este posibil online. Face asta via YouTube, Twitter, Facebook, Weibo. Ieri totuşi nu a fost chiar cel mai inspirat, luând decizia de a promova designul pe bază de decupaj printr-un tweet. Ce a mers prost aflaţi mai jos.

OnePlus face încă o gafă în social media: cofondatorul Carl Pei îşi şterge tweet-ul în care cerea ca bretonul să fie acceptat de fani

Cofondatorul OnePlus a colaborat cu The Verge în cadrul acestui proiect (articol guest post) şi a făcut un anunţ legat de OnePlus 6: va avea decupaj în ecran. Ştiam deja asta de la scăpările lui Evan Blass  din ultimele zile, ce e drept. De obicei OnePlus cere feedback de la fani înainte să implementeze o funcţie şi pune mare accent pe păstrarea dotărilor care sunt apreciate de fani. De aceea nu se renunţa la jackul audio spre exemplu.

În cazul decupajului frontal, Carl Pei a fost nevoit să îşi şteargă tweet-ul după foarte multe răspunsuri critice din partea fanilor. El le cerea acestora să "înveţe să iubească bretonul". Cei de la The Verge au publicat oricum interviul cu oficialul, care confirmă abordarea de design cea nouă. Pei motivase decizia prin faptul că e tot mai greu să integrezi senzorii frontali pentru camera unui telefon pe un panou 18:9.

OnePlus face încă o gafă în social media: cofondatorul Carl Pei îşi şterge tweet-ul în care cerea ca bretonul să fie acceptat de fani

În vreme ce Samsung evită problema axându-se pe subţierea muchiilor, Apple a decis să implementeze bretonul, urmată fiind de marii producători de telefoane cu Android. Pei a oferit şi alte detalii precum faptul că acele două zone laterale din ecran care flanchează bretonul pot afişa bare de status şi altele de gen. A urmat o avalanşă de comentarii negative care l-au descurajat pe oficial aşa rău încât şi-a şters tweet-ul.

Ce ştim sigur e că cam târziu să se mai schimbe designul lui OnePlus 6 acum şi poate doar OnePlus 6T să corecteze decizia de a copia Apple. OnePlus nu e la prima gafă în social media, după câteva campanii sexiste de promovare a telefoanelor sale, peste care totuşi publicul a reuşit să treacă. Acum va fi ceva mai greu, pentru că totul e la vedere şi Carl Pei va tot încerca să dreagă busuiocul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×