LG brevetează un sistem avansat de scanare a irisului; ar putea aduce tehnlogia pe LG G7

777 ori
<b>LG brevetează un sistem avansat de scanare a irisului; ar putea aduce tehnlogia pe LG G7</b>Descoperim astăzi un nou brevet primitde către sud-coreenii de la LG Electronics, unul ce face referire la un sistem avansat de scanare a irisului. Acesta ar putea fi adus la bordul lui LG G7 anul viitor și din câte reușim să aflăm

Cu luni bune înainte de lansarea flagship-ului LG G6 pe web au început să apară și informații despre un presupus sistem de autentificare pe bază de iris, dotare ce într-un final nu și-a mai făcut loc pe dispozitiv dintr-un motiv sau altul. Acest sistem are mari șanse să ajungă totuși pe flagship-ul din 2018, asta mai ales dacă luăm în seamă brevetul proaspăt primit de către LG Electronics.

Brevet LG 

Aplicația în cauză a fost descoperită de publicația LetsGoDigital și scoate la iveală o tehnologie similară cu cea regăsită în acest moment pe Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note 8. Nu este vorba despre un sistem la fel de complicat precum Face ID, dar LG ar putea aduce aici mici modificări pentru ca recunoașterea pe bază de iris să poată fi efectuată în condiții optime și atunci când luminozitatea nu este ideală.

LG are încă din 2016 un modul de tip cameră foto selfie și scanner de iris 2 în 1, modul care probabil a fost perfecționat în această perioadă și care se pregătește de un debut comercial. În următoarea lună ar trebui să aflăm cu siguranță dacă LG G7 ne va oferi o astfel de dotare, sau dacă sud-coreenii decid iar să o elimine din ecuație.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×