Reduceri și Campanii Online #86: Azi QuickMobile, Altex, eMAG, PC Garage [...]

1.323 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #86: Azi QuickMobile, Altex, eMAG, PC Garage [...]</b>Avem astăzi pentru voi o noua ediție din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care veți descoperi o listă detaliată a celor mai proaspete campanii organizate în mediul online. Pe deasupra vă oferim pe final de articol și detalii despre

Pentru cei care vor să facă ceva shopping în acest weekend avem astăzi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care includem o listă detaliată a celor mai proaspete campanii pe care retailerii le organizează în online. Descoperiți astfel care sunt discount-urile oferite în funcție de categoria voastră de interes și un sfat bun de luat în seamă este acela de a compara ofertele de la un retailer la altul pentru a vă asigura că faceți o achiziție inteligentă.

Produsul erou al zilei:

Cei care vor să scape de grija cablurilor atunci când se pune problema încărcării telefonului pe drum au la dispoziție un acumulator extern mai special cu suport pentru încărcare wireless. Un asemenea dispozitiv găsim în oferta actuală QuickMobile, fiind vorba despre o baterie de 7000 mAh care poate încărca telefonul vostru compatibil fără nici un fir inclus la mijloc. Prețul este de 89.99 lei și ar trebui să vă grăbiți pentru că oferta este una de tip flash sale!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×