OnePlus 6T va sosi cu un mod special de fotografiere low light (Night Mode); Iată detalii

2.138 ori
<b>OnePlus 6T va sosi cu un mod special de fotografiere low light (Night Mode); Iată detalii</b>În așteptarea lansării lui OnePlus 6T iată că avem ocazia să mai aflăm câteva detalii extra despre telefon, un exemplu fiind modul special de captură în condiții de iluminare scăzută. Acesta s-ar numit Night Mode și ar oferi funcții speciale

Din ciclul "nici o zi fără un teaser Oneplus 6T" azi aflăm noi detalii despre camera viitorului flagship de toamnă. Programat pentru debut pe 30 octombrie la New York, terminalul ar avea un mod special Night Mode pentru captura foto low light.

Acest mod dedicat se va găsi în aplicaţia Camera, iar informaţia ar veni de la un reprezentant OnePlus. Ştim că acest tip de captură va oferi fotografii cu o claritate deosebită, un contrast excelent între zonele întunecate şi cele iluminate, dar şi nivel scăzut de zgomot. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, software-ul şi hardware-ul camerei vor lucra în tandem.

În ultima săptămână am aflat extra detalii despre cititorul de amprente integrat în ecranul acestui telefon, dar am auzit şi că va avea o interfaţă complet nouă pentru OxygenOS. Ştiam deja că OnePlus 6T vine fără jack audio, că adoptă procesorul Snapdragon 845, până la 8 GB RAM şi 256 GB stocare. Cât despre camere, după o bună perioadă de speculaţii că am vedea o cameră triplă aici, totul a fost clarificat şi e vorba de o cameră duală, cu senzori de 16 MP + 20 MP.

Pentru selfie avem o cameră de 16 MP în faţă. Am descoperit tot în ultima săptămână ca OnePlus a semnat un acord cu Vodafone, deci sunt şanse să vedem telefonul eventual şi în ţara noastră prin acest operator. Aşteptăm terminalul cu un preţ undeva între 520 de euro şi 600 de euro.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×