OnePlus 7 Pro ar putea primi funcția "Always-on Display", dar mai întâi OnePlus vrea să rezolve unele probleme apărute

999 ori
<b>OnePlus 7 Pro ar putea primi funcția "Always-on Display", dar mai întâi OnePlus vrea să rezolve unele probleme apărute</b>După cum bine știți, cei de la OnePlus primesc aprecieri din partea utilizatorilor și pentru faptul că le urmăresc interesele atunci când vine vorba despre anumite funcții. Asta se întâmplă și cu cel mai nou smartphone din

După cum bine știți, cei de la OnePlus primesc aprecieri din partea utilizatorilor și pentru faptul că le urmăresc interesele atunci când vine vorba despre anumite funcții. Asta se întâmplă și cu cel mai nou smartphone din portofoliu și anume OnePlus 7 Pro pentru care publicul își dorește să vadă implementată o funcție "Always-on Display" - aceasta fiind aparent pe lista celor mai cerute noutăți pe forumurile OnePlus.

Compania a luat în calcul acest request al fanilor, dar înainte de a-l aduce pe flagship-ul cu ecran de 90Hz mai are de rezolvat unele probleme apărute. Un exemplu sunt atingerile fantomatice ale ecranului după cum se poate vedea în clipul de mai jos, bug pe care OnePlus trebuie să îl rezolve înainte de a aduce Always-On pe telefon. 

Se lucrează la acest mod și aflăm că firma chineză vrea să îmbunătățească eficiența energetică înainte de implementarea funcției, astfel încât autonomia să nu fie sacrificată. De asemenea, OnePlus vrea să mai aducă îmbunătățiri și pentru calitatea fotografiilor obținute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×