Huawei obține permisiunea de a lansa în continuare smartphone-uri cu suport microSD

4.115 ori
<b>Huawei obține permisiunea de a lansa în continuare smartphone-uri cu suport microSD </b>Huawei nu a avut o ultimă săptămână prea bună, pe fondul interdicţiilor la nivel de hardware şi software, provocate de lista neagră din SUA a lui Trump. Mici victorii mai apar totuşi, precum faptul că TSMC le-a promis

Huawei nu a avut o ultimă săptămână prea bună, pe fondul interdicţiilor la nivel de hardware şi software, provocate de lista neagră din SUA a lui Trump. Mici victorii mai apar totuşi, precum faptul că TSMC le-a promis loialitate recent, iar acum aflăm că pot folosi sloturi microSD pe telefoane viitoare.

Săptămâna trecută Huawei a fost scoasă de pe o listă de 1000 de companii care făceau parte din asociaţia non profit SD Card Association. Aceştia s-au răzgândit între timp, iar numele chinezilor se află iar pe listă. Asta înseamnă că vor mai putea produce tablete şi telefoane cu sloturi microSD. Nu ar fi fost chiar o problemă mare dacă pierdeau acest suport, existând alternativa Nano Memory, standard promovat de Huawei pe modelele sale Mate 20 Pro şi P30.

Trebuie spus şi că un oficial Huawei a subliniat în această săptămână ca nu trebuie să aparţii de organizaţii sau alianţe pentru a folosi tehnologii WiFi, Bluetooth sau de extindere a stocării. SD Association se ocupă doar cu setarea de standarde pentru carduri şi sloturi. Între timp a început să circule un nou nume pentru sistemul de operare Huawei care va înlocui Android şi ar fi "Ark OS" .

Tot în ultimele zile l-am văzut pe fondatorul şi CEO-ul Huawei, Ren Zhengfei lăudând Apple şi vorbind despre criza actuală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×