OnePlus ar putea înlocui butoanele navigaționale de pe OnePlus 5T cu gesturi în stil iPhone X

2.668 ori
<b>OnePlus ar putea înlocui butoanele navigaționale de pe OnePlus 5T cu gesturi în stil iPhone X</b>OnePlus este singura firmă din zona smartphone care în acest an a ascultat de feedback-ul primit de la public, răspunsul fiind un terminal OnePlus 5 actualizat și pe placul fanilor. Aflăm astăzi că pe forumurile companiei se discută despre

Am auzit de curând faptul că viitorul flagship OnePlus 6 ar urma să beneficieze de un sistem de autentificare facială similar lui Face ID, iar acum suntem informați că firma chineză are de gând să înlocuiască butoanele navigaționale de pe actualul OnePlus 5T cu gesturi similare celor de pe iPhone X. Vestea ar proveni chiar de pe forumul chinez OnePlus, acolo unde utilizatorii și-au exprimat această dorință.

După cum bine știți, smartphone-ul OnePlus 5T oferă butoane software pentru navigare, elemente ce ar putea dispărea complet în cazul în care chinezii decid să meargă mai departe cu această idee. Se va ajunge la gesturi apropiate de cele folosite de Apple pe telefoanele sale și totul este posibil pentru că am văzut și clone cu asemenea caracteristici.

Interesant mi se pare și faptul că Vivo X20 ar dispune deja de o astfel de modalitate de control, telefon produs de firma ce se află sub umbrela BBK alături de OnePlus. V-ar plăcea implementarea de gesturi pe OP5T?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×