OnePlus One împlineşte azi un an, sărbătoreşte cu discounturi simbolice si un concurs

1.115 ori
<b>OnePlus One împlineşte azi un an, sărbătoreşte cu discounturi simbolice si un concurs</b>Pe 23 aprilie 2014 &icirc;ncepea o poveste numită OnePlus, prin anunţarea telefonului OnePlus, acel "flagship killer" care chiar şi-a meritat numele, aduc&acirc;nd dotări high end la un preţ foarte atractiv. Pentru noi la Mobilissimo.ro OnePlus One a...

Pe 23 aprilie 2014 începea o poveste numită OnePlus, prin anunţarea telefonului OnePlus, acel "flagship killer" care chiar şi-a meritat numele, aducând dotări high end la un preţ foarte atractiv. Pentru noi la Mobilissimo.ro OnePlus One a fost telefonul anului trecut, dar hai să vedem ce noutăţi aduce aniversarea handsetului.

OnePlus sărbătoreşte anul de existenţa al terminalului sau cu un discount simbolic, de doar 1 dolar pentru handsetul One. Evident, e vorba de o reducere simbolică, dar mai atractive sunt preţurile scăzute cu 50% pentru tricouri şi accesorii OnePlus, cele disponibile pe pagina oficială a companiei. Pe această pagină compania explica de unde a pornit, care e filosofia sa de business şi faptul că o echipă mică a pornit la drum cu visuri mari.

Acum echipa are 700 de oameni şi OnePlus One a vândut aproximativ 1 milion de unităţi. Motto-ul firmei este "Never Settle" şi OnePlus continua să îl urmeze. Zilele trecute aflăm că se renunţă la sistemul de invitaţii pentru OnePlus One, dar OnePlus Two îl va avea în continuare în vigoare. Cei care se înscriu aici au şi şansa de a câştiga un OnePlus One în versiunea Sandstone Black sau Silk White, plus o baterie externă Power Bank.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×