ZTE dă în judecată Huawei ca urmare a încălcării unor brevete folosite pe modelele P8 și X2

933 ori
<b>ZTE dă în judecată Huawei ca urmare a încălcării unor brevete folosite pe modelele P8 și X2</b>Acum c&acirc;teva zile, chinezii de la Huawei au lansat &icirc;n Londra trei noi terminale printre care se numără modelele P8, P8 Max și P8 Lite. Printre principalele funcții scoase &icirc;n față de către companie s-a aflat și camera foto de 16...

Acum câteva zile, chinezii de la Huawei au lansat în Londra trei noi terminale printre care se numără modelele P8, P8 Max și P8 Lite. Printre principalele funcții scoase în față de către companie s-a aflat și camera foto de 16 megapixeli de pe modelul P8 ce oferă o calitate de top în condiții low-light.

Din câte se pare, Huawei s-a folosit de unele brevete ZTE Nubia pentru dezvoltarea acestui senzor foto, motiv pentru care astăzi se naște un nou proces. Aflăm că ZTE a intentat un procez âmportriva celor de la Huawei ca urmare a încălcării acestor brevete în cazul modelelor P8 și MediaPad X2.

ZTE dă în judecată Huawei ca urmare a încălcării unor brevete folosite pe modelele P8 și X2

Cele două scrisori prin care ZTE aduce la cunoștiință aceste lucruri celor de la Huawei, au fost postate și pe platforma de socializare Weibo. Reiese faptul că Huawei s-a folosit de două tehnologii ZTE legate de viteza obturatorului și modalitatea de captură. În acest context, ZTE cere companiei rivale oprirea producției pentru modelele MediaPad X2 și P8 până la definitivarea procesului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×