Mobilissimo Awards 2014: Iată Telefonul Anului, după media redactorilor!

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane 4.202 ori
<b>Mobilissimo Awards 2014: Iată Telefonul Anului, după media redactorilor!</b>După ce anterior v-am prezentat tableta anului din punct de vedere al redactorilor Mobilissimo, iată că astăzi este momentul în care aflăm și ce smartphone merită titlul de cel mai bun telefon din 2014, device pe care îl veți descoperi în...

După ce anterior v-am prezentat tableta anului din punct de vedere al redactorilor Mobilissimo, iată că astăzi este momentul în care aflăm și ce smartphone merită titlul de cel mai bun telefon din 2014, device pe care îl veți descoperi în rândurile de mai jos. La fel ca și în ca în cazul tabletei, punctajele au fost obținute printr-un sistem foarte simplu.

Astfel, telefonul aflat pe primul loc în cadrul topurilor noastre personale a obținut 10 puncte, în timp ce modelul de pe ultimul loc a primit 1 punct. După o serie de adunări, am stabilit că titlul de telefonul anului 2014 merge laOnePlus One, un device cu super-specificații și preț mai mult decât accesibil ce l-au transformat într-un telefon pe care toată lumea și l-a dorit la un moment dat, dar care și în continuare este greu de obținut fără o invitație.

OnePlus One a fost ales de către Ervin și Radu pe primul loc în acest an, în timp ce Alex și Claudiu i-au acordat poziția cu numărul 4, telefonul obținând astfel 34 puncte. La doar 1 punct distanță se află phablet-ul Samsung Galaxy Note 4, terminal care aduce la pachet toate acele lucruri pe care fanii seriei Note le doreau, cum ar fi o margine metalică, un display cu rezoluție Quad HD, cât și un pachet hardware de top.

Nu uitam nici de stylus-ul integrat ce oferă o mai bună precizie în utilizare. Acest device a fost ales de către Radu pe locul numărul 2, în timp ce Ervin, Alex și Claudiu i-au acordat poziția numărul 3. Per total, Galaxy Note 4 a obținut 33 puncte.

Pe locul numărul 3 îl avem în acest an pe Apple iPhone 6 Plus, phablet de 5.5 inch ce beneficiază de un sistem de stabilizare optică, cât și de un display cu rezoluție Full HD, elemente ce nu le regăsim pe modelul iPhone 6 de 4.7 inch. Phablet-ul din Cupertino ne-a impresionat și astfel obține 25 puncte, scor ce îi asigură poziția cu numărul 3. în cadrul topurilor personale, iPhone 6 s-a aflat pe locul numărul 2 la Alex și Ervin, respectiv pe locul 4 în topul lui Radu.

Următoarele 2 terminale ce merită a fi menționate sunt LG G3, device de tip phablet ce integrează un panou QHD de 5.5 într-un pachet foarte compact, dar și un sistem de laser pentru focalizare. De asemenea, pe locul numărul 5 îl avem pe Samsung Galaxy S5, flagship al cărui design a fost motiv de glume o bună perioadă de timp, dar care la nivel hardware ne impresionează placut, la fel ca și senzorul foto de 16 megapixeli.

4. LG G3
5. Samsung Galaxy S5
6. HTC One M8
7. iPhone 6
8. Sony Xperia Z2
9. BlackBerry Passport
10. Huawei Ascend P7

11. Motorola Droid Turbo
12. HTC Desire 816
13. Nokia Lumia 930
14. Allview X2 Soul
15. Moto X 2014
16. Sharp Aquos Crystal
17. Xiaomi Mi4
18. ZTE Nubia Z7
19. Allview X1 Xtreme

Așadar, din câte puteți remarca, telefonul anului este nimeni altul decât OnePlus One, terminal care după o luptă strânsă cu Samsung Galaxy Note 4, a câștigat în cadrul topului general al redactorilor Mobilissimo.ro. Puteți vota și voi favoritul pe 2014 chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×