OnePlus Roaming debutează în OxygenOS Open Beta 7, serviciu de date mobile în roaming fără cartelă SIM necesară

1.235 ori
<b>OnePlus Roaming debutează în OxygenOS Open Beta 7, serviciu de date mobile în roaming fără cartelă SIM necesară</b>Odată cu actualizarea la OxygenOS Open Beta 7, utilizatorii de terminale OnePlus primesc o funcționalitate interesantă numită OnePlus Roaming. Acesta este un serviciu de date mobile în roaming ce nu necesită ca o cartelă SIM să fie inclusă

O veste inedită sosește astăzi din partea celor de la OnePlus, firmă care odată cu actualizarea la OxygenOS Open Beta 7 include pe smartphone-ul OnePlus 6 o funcție neașteptată. Aceasta se numește OnePlus Roaming și avem de-a face mai degrabă cu un serviciu de date mobile în roaming, unul ce nu necesită achiziția unei cartele SIM locale din țara unde călătoriți pentru beneficii de roaming.

OnePlus Roaming

Utilizatorii pot alege diferite pachete de date mobile al căror cost variază în funcție de țară și întregul concept funcționează ca un SIM virtual, fiind speculat și faptul că OnePlus 6 are suport eSIM ascuns. Serviciul este limitat doar la date mobile, astfel că nu veți putea realiza apeluri. De asemenea, aflăm că acesta ar trebui să funcționeze în majoritatea țărilor și regiunilor din jurul lumii. 

Firma chineză chiar afirmă într-o postare de pe forum faptul că OnePlus Roaming permite utilizatorilor accesarea internetului fără a fi nevoie de un SIM local. Serviciul poate fi găsit după actualizarea la OxygenOS Open Beta 7 pe OnePlus, urmând categoria Setări - Wi-Fi și Internet. De aici se pot cumpăra pachete de date mobile pentru țara în care veți călători. 

În perioada următoare, OnePlus Roaming este așteptat să își facă apariția și pe OnePlus 6T!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×