OnePlus obține recordul pentru cele mai multe telefoane scoase din cutie simultan; OnePlus 6T este vedeta

1.136 ori
<b>OnePlus obține recordul pentru cele mai multe telefoane scoase din cutie simultan; OnePlus 6T este vedeta</b>Chiar la început de săptămână aflăm vestea că OnePlus a reușit să obțină un record, acela pentru cele mai multe telefoane scoase din cutie simultan. Este desigur vorba despre terminale OnePlus 6T și aflați că evenimentul a avut loc în

În vreme ce așteptăm ca OnePlus să dea startul vânzărilor lui OnePlus 6T online (lucru ce se va întâmpla mâine pe data de 6 noiembrie), iată că aflăm o veste interesantă. Odată cu debutul comercial din India de pe 1 noiembrie, compania chineză a reușit să obțină recordul pentru cele mai multe telefoane scoase din cutie simultan, fiind desigur vorba despre unități OnePlus 6T.

Evenimentul supravegheat de către Guinness World Records a avut loc în Mumbai, India în prima zi din noiembrie și aflăm că la fața locului s-au aflat 559 persoane care au făcut unboxing simultan pentru smartphone-urile OnePlus 6T proaspăt achiziționate. 

În altă ordine de idei am aflat de curând faptul că OnePlus 6T ar putea debuta și într-o nuanță de mov, aceasta fiind zărită într-o serie de imagini promoționale. Cei care vor să comande un OnePlus 6T de pe site-ul oneplus.net pot accesa acest link și astfel primi un voucher de 20 euro ce poate fi utilizat pentru achiziția de accesorii. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×