Splashy Fish review: un Înlocuitor de Flappy Bird acvatic, la fel de enervant (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 938 ori
<b>Splashy Fish review: un Înlocuitor de Flappy Bird acvatic, la fel de enervant (Video)</b>Splashy Fish este cel mai popular înlocuitor de Flappy Bird, o clonă care a ocupat ceva vreme locul 1 în App Store. Am decis să testez acest joc pe un iPhone 5 și mai jos aflăm cât de enervantă este aceasta clona. &nbsp; Avem de-a face cu un...

Splashy Fish este cel mai popular înlocuitor de Flappy Bird, o clonă care a ocupat ceva vreme locul 1 în App Store. Am decis să testez acest joc pe un iPhone 5 și mai jos aflăm cât de enervantă este aceasta clona.

Avem de-a face cu un surogat pentru cei dependenți de Flappy Bird, dar acesta este un joc mai ușor puțin decât faimosul titlu retras din magazinele online la începutul acestui an. De această dată controlați un pește, nu o pasăre și trebuie să evitați coloane grecești și nu țevi din Super Mario. Jocul e tot gratuit și finant de reclame integrate pe ecran, doar că acum reclama se afla în partea inferioară a ecranului.

Splashy Fish

Veți apăsa pe ecran pentru a regla nivelul de plutire al peștelui, la fel cum făceați cu pasărea din Flappy Bird. Trebuie să evitați coloanele grecești și să păstrați o anumită cadența pentru a reuși. Nu mă înțelegeți greșit, acest joc e la fel de neplăcut ca și Flappy Bird, doar ca fiind mai mai puțin frustrant, el primește o notă puțin mai mare: 6.5. îl descărcați de aici.

Prețul actualizat al lui iPhone 5 îl puteți afla de aici.

Splashy Fish review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×