Opera aduce cautarea Google la indemana ta

1.340 ori
<b>Opera aduce cautarea Google la indemana ta</b>Google este acum optiunea standard pentru cautare in browserele performante ale celor de la Opera. Acum, orice utilizator de Opera Mobile sau Opera Mini poate accesa cautarea mobila Google din pagina de start a browserului. Astfel, utilizatorii vor avea...

Google este acum optiunea standard pentru cautare in browserele performante ale celor de la Opera. Acum, orice utilizator de Opera Mobile sau Opera Mini poate accesa cautarea mobila Google din pagina de start a browserului.

Astfel, utilizatorii vor avea acces rapid si mai usor la toate informatiile de care au nevoie, oricand au nevoie de acestea. Succesul browserului Opera Mini este o dovada a adoptarii webului mobil de catre consumatorii de rand. Opera Mini are ca public tinta utilizatorii care poseda terminale mobile cu functii de browsing limitate. Totusi, milioane de persoane au ales acest browser, iar in fiecare luna utilizatorii acceseaza peste 1.7 miliarde de pagini de pe telefonul mobil, doar cu  Opera Mini.

Google este motorul de cautare standard pe varianta desktop de Opera, de 7 ani. Noua colaborare la nivelul telefoniei mobile acopera toate teritoriile la nivel global, in afara de Rusia si Commonwealth, incluzand toate browserele mobile Opera. CEO-ul companiei care produce popularul browser se declara incantat de colaborarea cu Google si convins de faptul ca decizia va fi apreciata de cei aproape 100 de milioane de utilizatori. Va reamintim ca Opera Mini este disponibil gratuit de pe site-ul Opera.com si va trebui sa stiti ca Google va deveni motorul de cautare standard pe browserele Opera (mobile) incepand cu data de 1 martie 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×