LG GD900 Crystal, un telefon transparent cu... pestisor incorporat

Autor:  | Publicat în:  LG 4.084 ori
<b>LG GD900 Crystal, un telefon transparent cu... pestisor incorporat</b>Daca va multumeati pana acum sa aveti animale virtuale de companie sub forma de software pe telefonul mobil, iata ca un chinez a avut o idee mai buna: un animal real, in telefonul dumneavoastra. &nbsp; &nbsp; Cel putin acesta este cazul modelului LG GD900...

Daca va multumeati pana acum sa aveti animale virtuale de companie sub forma de software pe telefonul mobil, iata ca un chinez a avut o idee mai buna: un animal real, in telefonul dumneavoastra.

Cel putin acesta este cazul modelului LG GD900 Crystal, a carui tastatura transparenta a fost deschisa de modder, fiind apoi dotata cu 2 mici neoane, umpluta cu apa si... un pestisor. Nu stim inca daca micuta creatura va avea o viata lunga inauntru, dar suntem siguri ca PETA ar avea de zis impotriva acestei initiative.

Care e urmatorul pas? O rama intr-un HTC HD2? Dar totusi, cine ar vrea o rama drept animal de companie?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×