Se lucreaza la telefonul Zune?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.113 ori
<b>Se lucreaza la telefonul Zune?</b>Asa-zisul Zune Phone este un zvon inca din fasa, dar Microsoft face tot posibilul pentru a dezminti orice informatie despre acest handset sau dezvoltarea sa. Totusi este posibil ca terminalul sa fie gata de productie, mai repede decat ne asteptam. Ieri,...

Asa-zisul Zune Phone este un zvon inca din fasa, dar Microsoft face tot posibilul pentru a dezminti orice informatie despre acest handset sau dezvoltarea sa. Totusi este posibil ca terminalul sa fie gata de productie, mai repede decat ne asteptam.

Ieri, CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer a facut o referie la un handset branduit Microsoft, intr-un newsletter trimis angajatilor companiei. Ballmer afirma ca Microsoft a schimbat felul in care colaboreaza cu producatorii de hardware, astfel incat sa ofere experiente complete fara compromisuri. CEO-ul continua zicand ca gigantul software va proceda la fel si cu telefoanele, oferind o gama variata de alegeri, pe masura ce compania ofera noi experiente.

Nimic foarte explicit in legatura cu telefonul Zune, dar cu siguranta putem vedea o schimbare de atitudinde fata de actuala politica software-only a companiei versus dezvoltarea de telefoane. Ramane de vazut cum va arata handsetul Zune si daca acesta va sosi cu Windows Mobile 7, o alegere ideala pentru un terminal care ar semnala o noua era in istoria Microsoft.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×