Se lucreaza la telefonul Zune?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.134 ori
<b>Se lucreaza la telefonul Zune?</b>Asa-zisul Zune Phone este un zvon inca din fasa, dar Microsoft face tot posibilul pentru a dezminti orice informatie despre acest handset sau dezvoltarea sa. Totusi este posibil ca terminalul sa fie gata de productie, mai repede decat ne asteptam. Ieri,...

Asa-zisul Zune Phone este un zvon inca din fasa, dar Microsoft face tot posibilul pentru a dezminti orice informatie despre acest handset sau dezvoltarea sa. Totusi este posibil ca terminalul sa fie gata de productie, mai repede decat ne asteptam.

Ieri, CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer a facut o referie la un handset branduit Microsoft, intr-un newsletter trimis angajatilor companiei. Ballmer afirma ca Microsoft a schimbat felul in care colaboreaza cu producatorii de hardware, astfel incat sa ofere experiente complete fara compromisuri. CEO-ul continua zicand ca gigantul software va proceda la fel si cu telefoanele, oferind o gama variata de alegeri, pe masura ce compania ofera noi experiente.

Nimic foarte explicit in legatura cu telefonul Zune, dar cu siguranta putem vedea o schimbare de atitudinde fata de actuala politica software-only a companiei versus dezvoltarea de telefoane. Ramane de vazut cum va arata handsetul Zune si daca acesta va sosi cu Windows Mobile 7, o alegere ideala pentru un terminal care ar semnala o noua era in istoria Microsoft.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×