Un prototip al tabletei Google Nexus 8 apare Într-o serie de documente de livrare cu destinația India

803 ori
<b>Un prototip al tabletei Google Nexus 8 apare Într-o serie de documente de livrare cu destinația India</b>După ce luna trecută pe web își făceau apariția atât o serie de fotografii, cât și o listă completă de specificații ale tabletei HTC Volantis (Flounder), aceasta așteptându-se a fi un posibil Nexus 9, iată că astăzi apar noi informații...

După ce luna trecută pe web își făceau apariția atât o serie de fotografii, cât și o listă completă de specificații ale tabletei HTC Volantis (Flounder), aceasta așteptându-se a fi un posibil Nexus 9, iată că astăzi apar noi informații cu privire la Nexus 8, o tabletă care după cum și denumirea sa spune, va integra un display de 8 inch.

Un prototip al acestei tablete și-a făcut apariția în cadrul unui site indian ce urmărește importurile care ajung în țară. Din câte se poate vedea, documentul de mai sus nu oferă informații și cu privire la producătorul tabletei, ci doar faptul că Nexus 8 este similar cu Nexus 7.

Tableta de 8 inch sub branding Google ar putea veni la pachet cu procesorul quad-core Nvidia Tegra K1 pe 64-bit, 2 GB de memorie RAM, 16 sau 32 GB de stocare, o cameră foto de 8 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii și o cameră secundară de 3 megapixeli. Rămâne de văzut dacă cei de la Google vor lansa atât un Nexus 8, cât și un Nexus 9.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×