Oppo confirmă că telefonul Oppo N3 va avea cu adevărat o carcasă din aliaj litiu-aluminiu

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.069 ori
<b>Oppo confirmă că telefonul Oppo N3 va avea cu adevărat o carcasă din aliaj litiu-aluminiu</b>Mai țineți minte știrea din urmă cu câteva ore? Oppo postase pe serviciul de socializare Weibo&nbsp;o fotografie cu rol de teaser pentru telefonul Oppo N3, care ar fi urmat să includă și litiu în carcasa sa. Ei bine chinezii tocmai au confirmat...

Mai țineți minte știrea din urmă cu câteva ore? Oppo postase pe serviciul de socializare Weibo o fotografie cu rol de teaser pentru telefonul Oppo N3, care ar fi urmat să includă și litiu în carcasa sa. Ei bine chinezii tocmai au confirmat că noul lor smartphone va avea o carcasă din aliaj litiu-aluminiu.

Vestea a venit pe Weibo, prin contul oficial Oppo, deci este cât se poate de oficială. știm că Oppo N3 este urmașul lui Oppo N1, acel telefon cu camera rotativă de 13 megapixeli, care a făcut o impresie bună cu multe luni în urmă. E bizar că nu a apărut și un Oppo N2, dar de vreme ce N3 e atât de revoluționar vom ierta acest salt. De remarcat că litiul nu a putut fi folosit de sine stătător, fiind inflamabil și greu de prelucrat de unul singur.

Oppo N3

De aceea a fost nevoie de un aliaj cu alt aluminiu, încă un metal ușor. De vreme Oppo N1 avea diagonală de phablet, N3 va fi probabil la același nivel, dar cu puțin noroc va fi cu câteva zeci de grame mai ușor decât un iPhone 6 Plus sau un Galaxy Note 3 sau Note 4, de exemplu. Cum vi se pare noul handset, din câte știm până acum?

Sa speram ca pretul nu va fi atat de mare inca sa luam litiu ca antidepresiv.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×