Oppo F1 Plus ar fi primit un teaser bazat pe scannerul sau de amprente cu acurateţe ridicată

526 ori
<b>Oppo F1 Plus ar fi primit un teaser bazat pe scannerul sau de amprente cu acurateţe ridicată</b>Oppo lansa telefonul F1 &icirc;n luna ianuarie a acestui an şi ca orice producător chinez care se respectă, pregătea şi modele derivate din acest terminal. Printre ele se numără şi Oppo F1 Plus, care primeşte un teaser nou azi. &nbsp; &nbsp; F1...

Oppolansa telefonul F1 în luna ianuarie a acestui an şi ca orice producător chinez care se respectă, pregătea şi modele derivate din acest terminal. Printre ele se numără şi Oppo F1 Plus, care primeşte un teaser nou azi.

F1 Plus ar urma să fie o variantă mai mare de Oppo F1 şi să păstreze camera selfie de calitate a variantei precedente. Teaserul de mai sus a fost postat pe pagina oficial de Facebook Oppo din Indonezia. Speculaţiile vorbesc despre un handset cu ecran Full HD de 5.5 inch şi care va avea la bord un scanner de amprente cu acurateţe crescută.

Zvonurile mentioneaza si o cantitate de 4 GB RAM la bord, 16 GB stocare sau mai mult şi un preţ de aproximativ 395 dolari. Terminalul ar include un procesor Snapdragon 616,  camera principală de 13 MP şi probabil o baterie de peste 3000 mAh. Aşteptam acum şi lansarea şi detalii despre scannerul sau de amprente, probabil cu un DPI mai ridicat decat pe alte handseturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×