Un telefon misterios Își face apariția pe pagina oficială Microsoft Xbox Music; Un Surface Phone... cu Android?!

1.212 ori
<b>Un telefon misterios Își face apariția pe pagina oficială Microsoft Xbox Music; Un Surface Phone... cu Android?!</b>Oricât de bizar ar părea am descoperit pe pagina oficială a celor de la Microsoft, cea dedicată lui Xbox Music un terminal mobil de origini necunoscute. Modelul poate fi admirat în imaginea de mai jos și ar putea fi un Surface Phone. &nbsp;...

Oricât de bizar ar părea am descoperit pe pagina oficială a celor de la Microsoft, cea dedicată lui Xbox Music un terminal mobil de origini necunoscute. Modelul poate fi admirat în imaginea de mai jos și ar putea fi un Surface Phone.

Interesant e că nu vedem nici un producător menționat aici, dar zona superioară a ecranului ne arată că avem de-a face cu un device Android. Teoria unui Surface Phone cu Android e la fel de imposibilă ca și cea a unui iPhone cu Windows Phone. Cu toate acestea întrebarea rămâne: ce este acest device?

Explicația cea mai simplă e că avem de-a face cu un simplu mockup, un prototip, un șablon de telefon standard pe care să ruleze Xbox Music. Sau am putea avea de-a face cu un device nelansat încă, poate un Samsung, dacă ne luăm după design. Cel mai ciudat aspect al acestui telefon îl reprezintă butoanele sale fizice, 3 la număr și toate de dimensiuni mari.

Se întâmplă rar ca un telefon Android să aibă buton pentru camera și în nici un caz nu e atât de mare. Ce să fie acest model misterios? îl regăsim și într-o altă imagine pe site-ul Xbox Music, cea de mai jos, dar de această dată cu buton Windows.

Un telefon misterios Își face apariția pe pagina oficială Microsoft Xbox Music

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×