ZTE Blade S6 Plus pus în vânzare la nivel internaţional, cu livrare în România şi super preţ

Autor:  | Publicat în:  ZTE 948 ori
<b>ZTE Blade S6 Plus pus în vânzare la nivel internaţional, cu livrare în România şi super preţ</b>ZTE Blade S6 Plus este un telefon midrange cu dotări foarte bune, anunţat &icirc;n luna ianuarie şi pus &icirc;n v&acirc;nzare chiar &icirc;n această săptăm&acirc;nă. Faţă de alte modele din China, care de obicei răm&acirc;n &icirc;n China, sau...

ZTE Blade S6 Plus este un telefon midrange cu dotări foarte bune, anunţat în luna ianuarie şi pus în vânzare chiar în această săptămână. Faţă de alte modele din China, care de obicei rămân în China, sau pe piaţa asiatică, acesta se livrează şi către Europa. Iar pe lista se afla şi România!

Noul venit are o ofertă specială asociată, care îi duce preţul la doar 269.99 dolari. ZTE a ales eBay pentru a-şi vinde produsul, care de obicei costă 299.99 dolari, fără acea reducere. ZTE Blade S6 Plus este de fapt un phablet cu ecran de 5.5 inch, conectivitate 4G LTE şi rezoluţie 720p. La bord se afla un procesor Snapdragon 615, GPU Adreno 405, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, plus o cameră principală de 13 MP.

În zona frontală avem o cameră de 5 MP pentru selfie, iar handsetul vine cu Android 5.0 Lollipop şi două sloturi micro SIM. Bateria sa este o unitate de 2400 mAh, iar acest terminal poate fi cumpărat de aici, pentru publicul din România. Plata se face prin PayPal, iar telefonul se mai remarcă şi prin acustica HiFi şi grosimea de doar 7.7 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×