EMUI 9.0 aduce noi gesturi de navigare, extra funcţii AI; Iată varianta finală de pe Huawei Mate 20

7.856 ori
<b>EMUI 9.0 aduce noi gesturi de navigare, extra funcţii AI; Iată varianta finală de pe Huawei Mate 20</b>Noile telefoane ale celor de la Huawei și anume modelele Mate 20, Mate 20 Pro și Mate 20 X vin la bord cu Android 9.0 Pie preinstalat și cu interfața Emotion UI 9.0 care ascunde câteva surprize interesante. Avem parte de gesturi pentru

La începutul lunii septembrie Huawei prezenta EMUI 9.0, interfaţă bazată pe Android 9.0 Pie. Programul beta începuse imediat după, iar acum aflăm detaliile finale despre EMUI 9.0, descoperite pe Huawei Mate 20 Pro, care a debutat la Londra în această săptămână.

Mate 20, Mate 20 Pro şi Mate 20 X se livrează cu EMUI 9.0, bazat pe Android 9.0 Pie. Huawei promite că noua sa variantă de software este cu 25.8% mai responsivă faţă de precedentul release. Aplicaţiile pornesc cu 102 ms mai rapid. Fluența funcţionării sistemului a crescut cu 12.9%, iar când vine vorba de jocuri, EMUI 9.0 se axează pe GPU Turbo 2.0. Acesta reduce latența cu 36% la input tactil şi scade temperatura terminalului cu până la 3.6 grade Celsius.

EMUI 9.0

Evident nu putem uita de AI, care este la rândul său prezent puternic în EMUI. Emotion UI 9.0 foloseşte AI-ul pentru câteva funcţii în special cele legate de platforma HiVision şi de cameră. Astfel puteţi identifica repere turistice în jurul vostru, folosind camera, dar şi picturi celebre, estima caloriile din mâncare şi afla cât costă produse. HiVision are şi rol de a traduce text în timp real şi de a vă indica magazinele în care găsiţi produsele aflate în cătarea camerei.

EMUI 9.0

EMUI 9.0 vine cu o nouă interfaţă, care mizează pe "naturaleţe". Toate temele şi fundalurile sunt mai deschise la culoare şi mai apropiate de Android Pie cel curat. Butonul plutitor navigaţional cel ciudat a fost înlocuit de navigare prin gesturi. Faceţi swipe în sus pentru Home, swipe în sus şi ţinut apăsat pentru multitasking şi swipe din lateral pentru Back. Apare şi Huawei Digital Balance, o versiune de Digital Wellbeing din Android Pie. EMUI 9.0 se află în teste pe Huawei P20, P20 Pro, Mate 10 şi Mate 10 Pro deja de câteva săptămâni şi îl aşteptam în varianta finală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×