Oppo N1 Mini ar putea ajunge pe piață cu un display de 5 inch și conectivitate LTE 4G

737 ori
<b>Oppo N1 Mini ar putea ajunge pe piață cu un display de 5 inch și conectivitate LTE 4G</b>Un smartphone care a reușit să atragă atenția foarte mult asupra sa este și Oppo N1, terminal ce se poate lăuda în special cu o cameră foto rotativă ce poate fi folosită atât pentru realizarea de selfie-uri sau videoconferințe, cât și pentru...

Un smartphone care a reușit să atragă atenția foarte mult asupra sa este și Oppo N1, terminal ce se poate lăuda în special cu o cameră foto rotativă ce poate fi folosită atât pentru realizarea de selfie-uri sau videoconferințe, cât și pentru fotografiile obișnuite. Se așteaptă ca în curând pe piața din China să fie introdus și un model mini al acestui dispozitiv.

Acesta se va numi Oppo N1 Mini, iar printre posibilele dotări ce le va integra se numără un display de 5 inch cu o rezoluție încă necunoscută pentru moment. Deși la 5 inch un terminal nu se poate numi cu adevărat mini, Oppo N1 Mini va reuși să arate mai compact în comparație cu modelul standard Oppo N1 ce dispune de un display de 5.9 inch.

Lista de specificații ale lui Oppo N1 Mini mai include un procesor MediaTek MT6592 sau un procesor octa-core Exynos 5422. De asemenea, se zvonește că terminalul va fi disponibil pe piață atât în varianta 3G, cât și în varianta cu suport LTE.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×