Așa arată primul telefon Prestigio cu Windows Phone 8.1

1.031 ori
<b>Așa arată primul telefon Prestigio cu Windows Phone 8.1</b>După ce au produs o tabletă cu Windows 8.1, cei de la Prestigio trec la telefoane cu Windows Phone 8.1, cum e cazul celui de mai jos. Acesta reprezintă un segment nou pentru compania care are sediul în Cipru și planuri mari pentru viitor. &nbsp;...

După ce au produs o tabletă cu Windows 8.1, cei de la Prestigio trec la telefoane cu Windows Phone 8.1, cum e cazul celui de mai jos. Acesta reprezintă un segment nou pentru compania care are sediul în Cipru și planuri mari pentru viitor.

Terminalul nou venit poartă numele de Prestigio MultiPhone PAP5507 DUO și rulează Windows Phone 8.1, iar ca design el nu arată rău deloc, amintindu-mi de un Samsung din seria Omnia. La capitolul dotări, aflați că acest model vine cu două sloturi SIM, un display 720p de 5 inch, conectivitate HSPA+, o cameră de 8 MP în spate și o cameră frontală de 2 MP. Avem parte și 1 GB RAM, 8 GB memorie internă și slot microSD.

Procesorul sau este un Snapdragon 400 quad core cu frecvența de 1.2 GHz. Prestigio MultiPhone PAP5507 DUO va fi disponibil în Rusia începând cu luna iulie și apoi pe alte piețe europene, printre care sunt sigur că se numără și România. Mulți alți parteneri hardware se vor alătura inițiativei Windows Phone 8.1 în perioada viitoare și până și LG revine în peisaj, se pare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×