Oppo N3 Își dezvăluie senzorul foto de 16 megapixel Într-o nouă fotografie alături de scannerul pentru amprente

Autor:  | Publicat în:  Oppo 585 ori
<b>Oppo N3 Își dezvăluie senzorul foto de 16 megapixel Într-o nouă fotografie alături de scannerul pentru amprente</b>Deși ne așteptam ca Oppo N3 să nu mai ofere alte surprize în afară de senzorul foto rotativ acționat electric pe care l-am tot văzut în imagini ajunse pe web în ultimul timp, ieri am descoperit faptul că Oppo va mai aduce ceva în plus pe acest...

Deși ne așteptam ca Oppo N3 să nu mai ofere alte surprize în afară de senzorul foto rotativ acționat electric pe care l-am tot văzut în imagini ajunse pe web în ultimul timp, ieri am descoperit faptul că Oppo va mai aduce ceva în plus pe acest cameraphone, și anume un senzor pentru amprente.

în timp ce imaginea anterioară care dezvăluia senzorul pentru amprente era de o calitate slabă, iată că astăzi primim o nouă randare ce ne prezintă în detaliu atât elementele camerei foto rotative, cât și modulul pentru deblocarea telefonului prin intermediul unei amprente.

Din punct de vedere al specificațiilor, Oppo N3 ne va aduce un display Full HD de 5.9 inch, un procesor quad-core Snapdragon 805 de 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM, cât și o funcție de încărcare rapidă a bateriei (75% în 30 minute). Totodată, Oppo N3 va fi disponibil în două versiuni, una realizată din aliaj de aluminiu și litiu, iar cealaltă realizată din oțel inoxidabil.

Așa cum am aflat anterior, camera foto de pe Oppo N3 va fi una de 16 megapixeli acționată electric ce va putea fi folosită atât ca senzor principal, cât și ca senzor frontal pentru captura de tip selfie. Acest nou device este așteptat să fie lansat oficial săptămâna viitoare pe data de 29 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×