Cât de mare e de fapt Nexus 6? Iată-l comparat cu Samsung Galaxy Note 4 În fața camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.765 ori
<b>Cât de mare e de fapt Nexus 6? Iată-l comparat cu Samsung Galaxy Note 4 În fața camerei (Video)</b>Probabil vă întrebați cât de mare este Nexus 6, faimosul phablet Motorola de 6 inch anunțat săptămâna trecută. Teoretic ar trebui să depășească orice flagship cu pretenții al acestui an, dar iată-l mai jos comparat de către Carphone...

Probabil vă întrebați cât de mare este Nexus 6, faimosul phablet Motorola de 6 inch anunțat săptămâna trecută. Teoretic ar trebui să depășească orice flagship cu pretenții al acestui an, dar iată-l mai jos comparat de către Carphone Warehouse cu Galaxy Note 4.

Carphone Warehouse au captat atenția recent pe YouTube cu primul unboxing subacvatic din lume. Nexus 6 e clar mai mare decât Note 4, mai ales în lungime, dar și puțin în grosime. Note 4 are culorile ecranului mai bune, conform celor de la Carphone, iar cele două terminale au în comun rezoluția Quad HD. Probabil cel mai atractiv aspect e cel software aici, Nexus 6 oferind Android 5.0 Lollipop, dar și Note 4 are avantajele sale, precum stylusul S Pen si functiile associate.

Cât de mare e de fapt Nexus 6? Iată-l comparat cu Samsung Galaxy Note 4 În fața camerei (Video)

A fost menționat și aspectul cameră, unde deși Note 4 produce culori mai atractive, Nexus 6 surprinde plăcut datorită blitzului sau inclus sub formă de inel, producând astfel cadre arătoase în condiții low light. Ambele modele au stabilizare optică, iar Nexus 6 vine cu un senzor de 13 MP, în vreme ce Note 4 optează pentru unul de 16 MP. Observați și din imagini ca Nexus 6 e mult mai rotunjit decât Note 4, în bună tradiție a seriei Nexus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×