Oppo R1 apare În câteva imagini hands-on din China

Autor:  | Publicat în:  Oppo 965 ori
<b>Oppo R1 apare În câteva imagini hands-on din China</b>Deși în ultimul timp s-a vorbit mult despre Oppo Find 7, se pare că mai este un device pregătit de cei de la Oppo, este vorba despre Oppo R1, terminal ce și-a făcut apariția în câteva imagini hands-on ce provin din China. &nbsp; Oppo R1 a fost...

Deși în ultimul timp s-a vorbit mult despre Oppo Find 7, se pare că mai este un device pregătit de cei de la Oppo, este vorba despre Oppo R1, terminal ce și-a făcut apariția în câteva imagini hands-on ce provin din China.

Oppo R1 a fost dezvăluit la începutul lunii trecute și este așteptat să apară pe piață spre sfârșitul lunii decembrie. în momentul dezvăluirii sale au fost prezentate câteva imagini de presă, dar cu toate acestea nu am putut vedea toate detaliile device-ului.

Oppo R1 apare În câteva imagini hands-on din China

Acest nou smartphone produs de Oppo integrează un display 720p de 5 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM, 16 GB de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară de 5 megapixeli. Revenind la Oppo Find 7, se pare că specificațiile acestui model încep să prindă contur, Oppo confirmând faptul că vom avea un display cu rezoluție 2K, dar nu se știe ce diagonală va avea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×