Oppo R17 Pro se încarcă ultra-rapid! Iată de câte minute are nevoie pentru o alimentare completă de la 0 la 100%

Autor:  | Publicat în:  Oppo 661 ori
<b>Oppo R17 Pro se încarcă ultra-rapid! Iată de câte minute are nevoie pentru o alimentare completă de la 0 la 100% </b>La ora actuală producătorii din zona smartphone pun un accent mare și asupra tehnologiilor de încărcare ultra-rapidă, cel mai proaspăt exemplu fiind OnePlus care ieri a anunțat tehnologia Warp Charge de 30W prezentă doar pe modelul

La ora actuală producătorii din zona smartphone pun un accent mare și asupra tehnologiilor de încărcare ultra-rapidă, cel mai proaspăt exemplu fiind OnePlus care ieri a anunțat tehnologia Warp Charge de 30W prezentă doar pe modelul 6T McLaren Edition. Și Huawei a impresionat prin Super Charge de pe Mate 20 Pro, dar un alt jucător important este Oppo și a sa tehnologie Super VOOC Charge.

Oppo R17 Pro

(Xiaomi Mi MIX 3 - stânga / OnePlus 6T - centru / Oppo R17 Pro - dreapta)

După ce v-am prezentat cât de rapid se încarcă Huawei Mate 20 Pro grației tehnologiei Super Charge 40W printr-un test detaliat realizat chiar aici la Mobilissimo, iată că astăzi ne întoarcem privirea către tabăra Oppo pentru a afla de câte minute are nevoie modelul R17 Pro pentru a se încărca complet de la 0 la 100%.

Oppo R17 Pro

Aflăm acest detaliu pe seama unui test comparativ realizat de către TechBeans pe YouTube unde apar și modelele OnePlus 6T, respectiv Xiaomi Mi Mix 3 la întrecerea în materie de încărcare. După cum se poate vedea (testul începe la minutul 6:00), la nici câteva secunde la conectarea la priză, Oppo R17 Pro începe să adune rapid procente la baterie, având 37% după numai 10 minute de încărcare.

Încărcarea completă de la 0 la 100% se realizează în doar 37 minute și asta datorită unei abordări interesante marca Oppo. Telefonul R17 Pro dispune de două baterii de 1850 mAh la interior, o modalitate prin care se ajunge prin această combinare la o încărcare mult mai rapidă decât s-ar realiza pentru o singură baterie. 

Oppo VOOC Charge este cu adevărat o tehnologie deosebită pe care o vom vedea la bordul mai multor terminale anul viitor. Apropo în clipul de mai sus aveți inițial și un test de autonomie la care tot Oppo R17 Pro iese învingător. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×