Oppo R17 Pro se încarcă ultra-rapid! Iată de câte minute are nevoie pentru o alimentare completă de la 0 la 100%

674 ori
<b>Oppo R17 Pro se încarcă ultra-rapid! Iată de câte minute are nevoie pentru o alimentare completă de la 0 la 100% </b>La ora actuală producătorii din zona smartphone pun un accent mare și asupra tehnologiilor de încărcare ultra-rapidă, cel mai proaspăt exemplu fiind OnePlus care ieri a anunțat tehnologia Warp Charge de 30W prezentă doar pe modelul

La ora actuală producătorii din zona smartphone pun un accent mare și asupra tehnologiilor de încărcare ultra-rapidă, cel mai proaspăt exemplu fiind OnePlus care ieri a anunțat tehnologia Warp Charge de 30W prezentă doar pe modelul 6T McLaren Edition. Și Huawei a impresionat prin Super Charge de pe Mate 20 Pro, dar un alt jucător important este Oppo și a sa tehnologie Super VOOC Charge.

Oppo R17 Pro

(Xiaomi Mi MIX 3 - stânga / OnePlus 6T - centru / Oppo R17 Pro - dreapta)

După ce v-am prezentat cât de rapid se încarcă Huawei Mate 20 Pro grației tehnologiei Super Charge 40W printr-un test detaliat realizat chiar aici la Mobilissimo, iată că astăzi ne întoarcem privirea către tabăra Oppo pentru a afla de câte minute are nevoie modelul R17 Pro pentru a se încărca complet de la 0 la 100%.

Oppo R17 Pro

Aflăm acest detaliu pe seama unui test comparativ realizat de către TechBeans pe YouTube unde apar și modelele OnePlus 6T, respectiv Xiaomi Mi Mix 3 la întrecerea în materie de încărcare. După cum se poate vedea (testul începe la minutul 6:00), la nici câteva secunde la conectarea la priză, Oppo R17 Pro începe să adune rapid procente la baterie, având 37% după numai 10 minute de încărcare.

Încărcarea completă de la 0 la 100% se realizează în doar 37 minute și asta datorită unei abordări interesante marca Oppo. Telefonul R17 Pro dispune de două baterii de 1850 mAh la interior, o modalitate prin care se ajunge prin această combinare la o încărcare mult mai rapidă decât s-ar realiza pentru o singură baterie. 

Oppo VOOC Charge este cu adevărat o tehnologie deosebită pe care o vom vedea la bordul mai multor terminale anul viitor. Apropo în clipul de mai sus aveți inițial și un test de autonomie la care tot Oppo R17 Pro iese învingător. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×