Oppo R7, telefonul cu ecran edge-to-edge apare încă o dată în fața camerei; primim și fotografii live

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.139 ori
<b>Oppo R7, telefonul cu ecran edge-to-edge apare încă o dată în fața camerei; primim și fotografii live</b>Poate unul dintre cele mai așteptate terminale de origine chineză pe 2015 este și Oppo R7, acel telefon care la prima vedere ne-a făcut să credem că este doar o creație &icirc;n Photoshop. Ei bine, după ce am văzut un clip hands-on ce atesta...

Poate unul dintre cele mai așteptate terminale de origine chineză pe 2015 este și Oppo R7, acel telefon care la prima vedere ne-a făcut să credem că este doar o creație în Photoshop. Ei bine, după ce am văzut un clip hands-on ce atesta existența sa, cât și alte fotografii cu acesta ne-am dat seama că telefonul este real și pregătit de lansare.

Astăzi, Oppo R7 apare încă o dată în fața camerei într-un scurt clip video de tip hands-on. De asemenea, ni se prezintă și câteva fotografii live cu acesta. În cele 25 secunde ale clipului observăm din nou panoul frontal al telefonului ce beneficiază de o tehnologie specială despre care am aflat aici.

Oppo R7

Telefonul mai sus prezentat nu este singurul de tip edge-to-edge ce urmează a fi lansat pe piață, acesta urmând a concura direct cu ZTE Nubia Z9, device cu display curbat în stil Samsung Galaxy S6 Edge.

Oppo R7, telefonul cu ecran edge-to-edge apare încă o dată în fața camerei; primim și fotografii live

Oppo R7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×