Oppo va crea un brand separat pentru telefoanele CyanogenMod, va avea program de ambasadori și În România

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.452 ori
<b>Oppo va crea un brand separat pentru telefoanele CyanogenMod, va avea program de ambasadori și În România</b>Oppo și Xiaomi sunt companii în plină ascensiune acum, primii pentru parteneriatul cu CyanogenMod, iar a doua companie pentru recrutarea lui Hugo Barra de la Google. Se pare că Oppo va avea un brand separat pentru telefoanele cu CyanogenMod și va...

Oppo și Xiaomi sunt companii în plină ascensiune acum, primii pentru parteneriatul cu CyanogenMod, iar a doua companie pentru recrutarea lui Hugo Barra de la Google. Se pare că Oppo va avea un brand separat pentru telefoanele cu CyanogenMod și va avea ambasadori de brand și în România.

știm deja că Oppo va lansa o variantă a telefonului sau cu camera rotativă N1 care sa ruleze CyanogenMod, iar asta se va întâmpla în decembrie. Sohu IT afirma că Oppo are planuri mai mari pentru terminalele CyanogenMod, ele primind propria lor serie și gama de produse. Echipa din spatele acestui nou brand se va axa pe cele mai bune dotări hardware posibile și pe adaptarea ROM-ului pentru utilizatorii chinezi.

Se pare că această filială va fi independenta de Oppo și va avea propriul său marketing, canal de vânzare și secțiune de dezvoltare. Oppo a pornit și un program de ambasadori pentru Europa de Est, inclusiv România, pentru a traduce firmware-ul handseturilor sale în limbi precum poloneză, ungara, ucrainiana și romană. Cu HTC în declin, oare companii ca Xiaomi sau Oppo îi vor lua locul ca brand indie de handseturi Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×