ASUS MeMofone va fi prezentat la CES 2014; Smartphone mai puternic decât PadFone, dar și mai ieftin

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.217 ori
<b>ASUS MeMofone va fi prezentat la CES 2014; Smartphone mai puternic decât PadFone, dar și mai ieftin</b>ASUS face dezvăluire după dezvăluire, astfel că după ce a prezentat un dongle Miracast și a oferit detalii despre un posibil Nexus 7 3, acum aflăm și câteva detalii despre un smartphone ASUS care va sosi la CES 2014. &nbsp; Aceste informații au...

ASUS face dezvăluire după dezvăluire, astfel că după ce a prezentat un dongle Miracast și a oferit detalii despre un posibil Nexus 7 3, acum aflăm și câteva detalii despre un smartphone ASUS care va sosi la CES 2014.

Aceste informații au fost oferite în cadrul unei conferințe de presă cu investitorii din Taiwan, iar cu această ocazie a fost confirmat faptul că la CES 2014 ASUS va prezenta o nouă gamă de smartphone-uri. Brandul aplicat aici va fi ASUS MeMOFone, iar aceste terminale vor fi handseturi premium, dar la jumătate din prețul aplicat pe piață.

Asta înseamnă că vom avea device-uri cu dotări de top în intervalul de preț 150 - 250 de euro. Piețele ținta pentru aceste produse vor fi China, Sud Estul Asiei, India, Brazilia și Rusia, fără informații despre Europa deocamdată. Se pare că telefoanele vor avea dotări mai bune decât un PadFone, deci mă aștept la un Snapdragon 800 sau chiar un CPU superior pe noile modele de la CES.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×