Orange aduce noile terminale iPhone 6 și iPhone 6 Plus În România; pre-comenzile Încep de astăzi

Autor:  | Publicat în:  Orange 586 ori
<b>Orange aduce noile terminale iPhone 6 și iPhone 6 Plus În România; pre-comenzile Încep de astăzi</b>După un anunț preliminar, iată că astăzi, 24 octombrie, Orange România anunță faptul că noile terminale iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt acum disponibile printr-un program de pre-comandă, prețurile începând de la 709 euro pentru iPhone 6 16...

După un anunț preliminar, iată că astăzi, 24 octombrie, Orange România anunță faptul că noile terminale iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt acum disponibile printr-un program de pre-comandă, prețurile începând de la 709 euro pentru iPhone 6 16 GB, respectiv 809 euro pentru phablet-ul iPhone 6 Plus de 16 GB.

De asemenea, Orange vine și cu o ofertă specială pentru clienții ce vor să-și schimbe vechiul iPhone cu unul nou, odată cu activarea sau prelungirea unui abonament din oferta comercială pe 2 ani prin program Buy-back. Astfel, pentru un iPhone 5s 16 GB folosit vom primi un voucher de 280 euro ce poate fi folosit la achiziția unui iPhone 6 16 GB împreună cu abonamentul Panteră 41 la doar 69 euro.

Aceste device-uri vor sosi la pachet și cu tehnologia 4G LTE pusă la dispoziție clienților și abonaților prin pachete de date variate. Pre-comenzile pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi înregistrate începând de astăzi, urmând ca produsele să fie disponibile din 31 octombrie 2014.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×