Orange Data Traffic Control, un nou serviciu gratuit pentru controlul roaming-ului

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.564 ori
<b>Orange Data Traffic Control, un nou serviciu gratuit pentru controlul roaming-ului</b>Orange tocmai a anuntat lansarea lui Data Traffic Control, un serviciu gratuit prin care clientii operatorului isi pot stabili limite pentru consumul de date in roaming. Serviciul ii va informa atunci cand se apropie de pragul selectat, in tarile UE....

Orange tocmai a anuntat lansarea lui Data Traffic Control, un serviciu gratuit prin care clientii operatorului isi pot stabili limite pentru consumul de date in roaming. Serviciul ii va informa atunci cand se apropie de pragul selectat, in tarile UE.

Activ de la 1 martie, serviciul Data Traffic Control permite selectarea unor limite de consum care ajung de la 12.5 MB (echivalent cu 50 de euro), la 50 MB. La 70% si 100% din aceste praguri veti primi un SMS de notificare, insotit de suspendarea serviciului de date mobile, daca asta doriti.

Data Traffic Control este disponibil pentru toti clientii Orange, indeferent de oferta roaming pe care o folosesc. Clientii Orange pot utiliza optiunile Travel Data, pentru roaming in UE si aflam ca de la 1 iulie noul serviciu va fi activat automat pentru toti clientii operatorului, conform prevederilor UE.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×