Telefoanele ASUS ZenFone 4, 5 și 6 vor ajunge pe piața În aprilie

1.546 ori
<b>Telefoanele ASUS ZenFone 4, 5 și 6 vor ajunge pe piața În aprilie</b>ASUS a anunțat telefoanele din seria ZenFone în cadrul CES 2014 în ianuarie, dar aceste produse nu au ajuns încă în magazine. Ei bine iată că în această săptămână aflăm în sfârșit când vor fi ele puse în vânzare. ZenFone 4, 5 și 6...

ASUS a anunțat telefoanele din seria ZenFone în cadrul CES 2014 în ianuarie, dar aceste produse nu au ajuns încă în magazine. Ei bine iată că în această săptămână aflăm în sfârșit când vor fi ele puse în vânzare. ZenFone 4, 5 și 6 vor fi disponibile din luna aprilie.

Rețineți că această perioadă de disponibilitate se aplică cel puțin pentru piața chineză. Acolo ele vor sosi pe 11 aprilie, rulând Android 4.3 de la lansare, dar având promisă o actualizare la KitKat cât de rapid se poate. Cel mai mare dintre nou veniți este ZenFone 6, un device cu ecran HD de 6 inch, o cameră de 13 MP în spate și o cameră frontală de 2 MP.

Acest handset include un procesor Intel Atom Z2580 de 2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB stocare și o baterie de 3300 mAh. ZenFone 6 va costa 200 de dolari, iar trecând la modelul ZenFone 5, acesta are tot o rezlutie 720p, dar pe o diagonală de 5 inch. Dotările sale includ același CPU Intel Atom dual core de mai sus, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă. în spate avem o cameră de 8 MP, iar pretule ste de 150 de dolari.

în cele din urmă ZenFone 4 include un ecran de 4 inch WVGA, o cameră de 5 MP în spate și un procesor Intel Atom dual core de 1.2 GHz, împreună cu 1 GB RAM și are un preț de 100 de dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×