Orange România are un nou Chief Technology Officer de astăzi: Ștefan Slavnicu

Autor:  | Publicat în:  Orange 583 ori
<b>Orange România are un nou Chief Technology Officer de astăzi: Ștefan Slavnicu</b>Orange România a anunțat astăzi numirea unui nou Chief Technology Officer, în persoana lui Ștefan Slavnicu. Noul oficial are o carieră de 14 ani în cadrul Orange și o experiență bogată în zona tehnică. Ștefan Slavnicu face parte din echipa...

Orange România a anunțat astăzi numirea unui nou Chief Technology Officer, în persoana lui Ștefan Slavnicu. Noul oficial are o carieră de 14 ani în cadrul Orange și o experiență bogată în zona tehnică.

Ștefan Slavnicu face parte din echipa Orange din anul 2000 și a operat în cadrul companiei în funcția de Network Expert, apoi Core Network Manager și în 2011 Head of Infrastructure Expansion. Oficialul a contribuit la dezvoltarea mai multor generații de profesioniști în tehnologie. Același nou CTO a coordonat și echipa tehnică implicata în obținerea licențelor necesare operării rețelei.

în postul de CTO, Ștefan Slavnicu se va ocupa cu implimentarea corectă a strategiilor și politicilor tehnice, asigurând calitatea rețelei. CV-ul noului numit include un program EMBA în cadrul Maastrict School of Management în Olanda și un program de doctorat în Telecomunicații în cadrul Universității Politehnice din București.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×