Orange România are un nou Chief Technology Officer de astăzi: Ștefan Slavnicu

653 ori
<b>Orange România are un nou Chief Technology Officer de astăzi: Ștefan Slavnicu</b>Orange România a anunțat astăzi numirea unui nou Chief Technology Officer, în persoana lui Ștefan Slavnicu. Noul oficial are o carieră de 14 ani în cadrul Orange și o experiență bogată în zona tehnică. Ștefan Slavnicu face parte din echipa...

Orange România a anunțat astăzi numirea unui nou Chief Technology Officer, în persoana lui Ștefan Slavnicu. Noul oficial are o carieră de 14 ani în cadrul Orange și o experiență bogată în zona tehnică.

Ștefan Slavnicu face parte din echipa Orange din anul 2000 și a operat în cadrul companiei în funcția de Network Expert, apoi Core Network Manager și în 2011 Head of Infrastructure Expansion. Oficialul a contribuit la dezvoltarea mai multor generații de profesioniști în tehnologie. Același nou CTO a coordonat și echipa tehnică implicata în obținerea licențelor necesare operării rețelei.

în postul de CTO, Ștefan Slavnicu se va ocupa cu implimentarea corectă a strategiilor și politicilor tehnice, asigurând calitatea rețelei. CV-ul noului numit include un program EMBA în cadrul Maastrict School of Management în Olanda și un program de doctorat în Telecomunicații în cadrul Universității Politehnice din București.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×