Orange Stylistic S01 - primul telefon Android pentru persoanele În vârstă

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.589 ori
<b>Orange Stylistic S01 - primul telefon Android pentru persoanele În vârstă</b>Orange împreună cu Fujitsu a lansat un smartphone Android mai special. A fost gândit spre a fi ușor de utilizat de persoanele în vârstă. Se numește Orange Stylistic S01 și rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich. &nbsp; Este un smartphone de 4...

Orange împreună cu Fujitsu a lansat un smartphone Android mai special. A fost gândit spre a fi ușor de utilizat de persoanele în vârstă. Se numește Orange Stylistic S01 și rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Este un smartphone de 4 inch ce oferă rezistență la praf și apă. Telefonul este fabricat de către Fujitsu și vândut sub brandul Orange. Au implementat o tehnologie specială în ce privește display-ul. Astfel sunt evitate apăsările accidentale și accesarea unor funcții. Va cere apăsare mai puternică pe o icoană de pe ecran ca și acum ai avea de a face cu un tastă fizică.

Se poate regla sunetul spre a avea un volum mai ridicat pentru persoanele cu probleme. Include o alarmă zgomotoasă atunci când celui ce utilizează telefonul i se face rău sau când suferă un accident, etc.

O funcție interesantă ar fi și aceea prin intermediul căreia promite a reda în slow-motion vocea unei persoane ce vorbește foarte repede. Nu am mai auzit de așa ceva pe vreun smartphone, până acum. Orange Stylistic S01 integrează un procesor Qualcomm MSM8255 de tip single core la 1.4 GHz, cameră foto principală de 8.1 Megapixeli și cameră frontală pentru apelurile video.

Debutează în Franța din luna iunie 2013. Va fi prezentat la MWC Barcelona 2013. Prevăd că va fi telefonul ideal pentru bunici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×