Orange va lansa incarcatorul de telefon alimentat de puterea vantului

1.559 ori
<b>Orange va lansa incarcatorul de telefon alimentat de puterea vantului</b>Recent, Orange a anuntat lansarea unui nou prototip de incarcator de telefon mobil, care se bazeaza pe puterea vantului. Incarcatorul portabil este un instrument minunat pentru excursii lungi cu cortul sau pentru concedii petrecute in locuri fara o sursa...

Recent, Orange a anuntat lansarea unui nou prototip de incarcator de telefon mobil, care se bazeaza pe puterea vantului.

Incarcatorul portabil este un instrument minunat pentru excursii lungi cu cortul sau pentru concedii petrecute in locuri fara o sursa de alimentare sigura.

Cantareste doar 150 de grame si este suficient de mic pentru a nu deranja prin volum ori greutate, chiar si la catararile mai serioase din Carpati.

In timp ce vantul invarte turbina de pe incarcator, energia generata este stocata pana la intoarcerea la cort, pana in momentul cand este necesara incarcarea telefonului.

In prezent, dispozitivele se afla in faza de prototip si nu sunt pregatite pentru comercializarea in masa, totusi asteptam nerabdatori ziua lansarii!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×