Orange va prezenta ”o nouă etapă a evoluției digitale” pe data de 18 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Orange 786 ori
<b>Orange va prezenta ”o nouă etapă a evoluției digitale” pe data de 18 septembrie</b>Astăzi, prin intermediul unei invitații de presă primite la redacția Mobilissimo, aflăm că cei de la Orange România pregătesc un eveniment special care va marca o nouă etapă a revoluției digitale, eveniment ce va avea loc în București pe data...

Astăzi, prin intermediul unei invitații de presă primite la redacția Mobilissimo, aflăm că cei de la Orange România pregătesc un eveniment special care va marca o nouă etapă a revoluției digitale, eveniment ce va avea loc în București pe data de 18 septembrie.

Din câte putem vedea în invitația de mai sus, Orange ne va prezenta ceva nou legat de tehnologia 4G care stă la baza comunicării și socializării digitale în care ne aflăm. Aceștia ne invită astfel să facem pasul în revoluția digitală care a început să se răspândească din ce în ce mai mult.

Rămâne de văzut la ce experiențe vom lua parte în ziua de joi și cu ce va reuși Orange să ne uimească. Aflați că vom fi prezenți la fața locului de unde vă vom putea aduce materiale foto/video și informații despre noutățile pregătite de către operatorul portocaliu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×