Oxygen Phone Manager II, acum in versiunea 2.17 pentru smartphone-urile dotate cu Symbian

Autor:  | Publicat în:  Software 1.715 ori
<b>Oxygen Phone Manager II, acum in versiunea 2.17 pentru smartphone-urile dotate cu Symbian</b>In cazul in care sunteti posesorul unui telefon dotat cu Symbian si aveti nevoie sa va transferati/sincronizati/administrati fisierele cu ajutorul unui PC, atunci veti aprecia cu siguranta aplicatia Oxygen Phone Manager II, acum si in varianta 2.17....

In cazul in care sunteti posesorul unui telefon dotat cu Symbian si aveti nevoie sa va transferati/sincronizati/administrati fisierele cu ajutorul unui PC, atunci veti aprecia cu siguranta aplicatia Oxygen Phone Manager II, acum si in varianta 2.17.

Oxygen Phone Manager II pentru telefoanele Symbian va permite sa incarcati agenda de pe terminalul mobil pc PC, sa editati contactele, stabilind sonerii si imagini individuale pentru acestea. Veti beneficia si de o sectiune calendar, in care se pot programa evenimentele importante si se pot pune memento-uri. Cu ajutorul acestei aplicatii veti putea si sa importati date din Microsoft Outlook, dar si sa administrati imaginile din memoria telefonului cu ajutoul unui Image browser. Optiunea se aplica si in cazul soneriilor si a clipurilor video, acestea, impreuna cu imaginile putand fi sterse, redenumite sau reorganizate, redimensionate.

Noua versiune a aplicatiei Oxygen Phone Manager suporta Unicode (full), putand stoca informatii in orice limba. De mentionat este compatibilitatea sa cu toate sistemele de operare produse de Microsoft, de la Windows 2000, la XP sau Vista. Ce este nou la varianta 2.17? A fost adaugat suportul pentru Nokia E51 si Sony Ericsson W960i, iar optiunile de conectivitate au fost imbunatite, ca si suportul pentru fisiere M4A si galerii foto. Mai multe detalii aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×