OZN-ul Apple a fost aprobat de autoritățile din Cupertino; Noul sediu Începe construcția!

1.346 ori
<b>OZN-ul Apple a fost aprobat de autoritățile din Cupertino; Noul sediu Începe construcția!</b>Cu mai bine de 2 ani în urma Steve Jobs lua cuvântul în fata primăriei din localitatea Cupertino pentru a susține proiectul unui nou sediu Apple, ale cărui schițe i-au adus denumirea de "OZN". Astăzi proiectul începe să prindă contur,...

Cu mai bine de 2 ani în urma Steve Jobs lua cuvântul în fata primăriei din localitatea Cupertino pentru a susține proiectul unui nou sediu Apple, ale cărui schițe i-au adus denumirea de "OZN". Astăzi proiectul începe să prindă contur, autoritățile oferind în sfârșit toate aprobările necesare.

Campusul cu formă circulară și margini din sticlă curbată ar trebui să fie gata cândva în 2016, dacă totul merge bine. Apple va trebui întâi să demoleze un fost sediu HP și apoi să clădească noul sediu. E vorba despre un ansamblu de 260.000 de metri pătrați, care include și o parcare subterană care poate găzdui în jur de 2400 de vehicule.

Complexul va include și un centru de fitness de 9000 de metri pătrați și o sală de conferința de peste 10.000 de metri pătrați, în care probabil că se vor ține toate lansările Apple pe viitor. Totul va fi cât mai ecologic cu putință și în centrul ansamblului va exista și un parc și multă vegetație pentru relaxarea angajaților în timpul liber.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×