B-Touch, telefon cu touchscreen pentru persoane cu probleme de vedere

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.967 ori
<b>B-Touch, telefon cu touchscreen pentru persoane cu probleme de vedere</b>In era telefoanelor aratoase si superdotate, ne oprim uneori si asupra unor terminale a caror utilitate face uitata importanta designului. Este si cazul acestui telefon concept destinat persoanelor cu probleme de vedere, pe numele sau B-Touch. Conceptul a...

In era telefoanelor aratoase si superdotate, ne oprim uneori si asupra unor terminale a caror utilitate face uitata importanta designului. Este si cazul acestui telefon concept destinat persoanelor cu probleme de vedere, pe numele sau B-Touch.

Conceptul a fost creat de catre designerul Zhenwei You special pentru orbi, fiind unul dintre putinele handseturi de acest gen care incorporeaza un touchscreen. B-Touch este bazat pe alfabetul Braille, comenzi vocale si softuri care permit o interactiune fara probleme cu utilizatorul nevazator.

Handsetul poate fi utilizat ca un terminal navigational, un cititor de carti electronice si recunoaste si obiecte. In plus, terminalul recunoaste textul si il poate citi utilizatorului orb, care are astfel acces la orice publicatie sau carte. Apelarea prin comanda vocala este de asemenea pe lista de specificatii, iar daca doriti sa aflati mai multe detalii despre acest concept, va sugeram sa aruncati o privire asupra clipului de mai sus.

[Via: Concept-phones.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×