Panoul frontal al lui Galaxy Note 3 ajunge pe web În varianta albă

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.130 ori
<b>Panoul frontal al lui Galaxy Note 3 ajunge pe web În varianta albă</b>Suntem la doar 4 zile distanță de marele debut al marelui Galaxy Note 3, terminal de 5.7 inch dacă e să ne luăm după cele mai noi zvonuri. Până la lansarea din cadrul evenimentului Unpacked asistăm la o scurgere de informații ce implică din nou...

Suntem la doar 4 zile distanță de marele debut al marelui Galaxy Note 3, terminal de 5.7 inch dacă e să ne luăm după cele mai noi zvonuri. Până la lansarea din cadrul evenimentului Unpacked asistăm la o scurgere de informații ce implică din nou imagini cu panoul frontal al phabletului.

E vorba de această dată de un panou alb și nu negru precum cel de acum câteva zile. Galaxy Note 3 ar urma să sosească în 3 culori diferite pe piață, printre care și negru și alb. De remarcat aici unghiurile drepte ale designului și nici măcar colțurile terminalului nu mai par atât de rotunjite că până acum. Să fie o întoarcere la atât de apreciatul design al lui Note 1 și Galaxy S II?

Panoul frontal al lui Galaxy Note 3 ajunge pe web În varianta albă

Evident, acesta este doar panoul frontal (randare mai exact), iar carcasa finală din plastic ar putea adăuga rotunjimile de care ne temem. Phabletul este așteptat la IFA 2013, unde va fi expus împreună cu ceasul Samsung Galaxy Gear, săptămâna viitoare. Note 3 ar putea impresiona prin captură video 4K, existând zvonuri în acest sens la mijlocul săptămânii curente. Vom afla mai multe peste câteva zile!

Panou frontal Galaxy Note 3

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×