Spy Shop Black Friday 2017

Google Play ar putea primi În curând funcții de restore specifice pentru anumite terminale

Autor:  | Publicat în:  Google 597 ori
<b>Google Play ar putea primi În curând funcții de restore specifice pentru anumite terminale</b>Backupul automat și opțiunile de restore pentru terminalele Android nu sunt pe placul multor utilizatori, se pare. Unii consideră că aceste tooluri sunt de ajuns, în vreme ce alții prefera soluții mai complexe, precum Titanium Backup. Ei bine,...

Backupul automat și opțiunile de restore pentru terminalele Android nu sunt pe placul multor utilizatori, se pare. Unii consideră că aceste tooluri sunt de ajuns, în vreme ce alții prefera soluții mai complexe, precum Titanium Backup. Ei bine, Google are noutăți în această zonă și se pare că va dezvolta soluția sa de backup.

Un nou zvon indică faptul că Google își va îmbunătăți serviciile de backup și restore, astfel încât să fie mai ușor ca multiple terminale să treacă prin acest proces, indiferent de producătorul lor. E vorba despre un nou sistem, care va funcționa direct prin Play Store și nu doar prin setupul inițial Android. Aplicațiile instalate pe orice device Android al unui utilizator vor primi restore pe noul device.

Există o problemă aici, riscând să apară haosul dacă dețineți mai multe telefoane sau tablete și vreți să țineți aplicațiile separate. Nouă metodă vă va permite să alegeți terminalele dintr-o listă și să faceți restore aplicațiilor și datelor de pe device-ul dorit pe cel nou. încă nu e clar ce înseamnă "date" pentru Google, dar cel mai probabil e vorba despre setările  si conturile voastre sincronizate.

O îmbunătățire uriașă ar fi și păstrarea salvarilor din jocuri, dar de acest aspect se va ocupa Play Games pe viitor.

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×