PayPal ar putea lansa un dongle pentru plăti cu cardul, atașabil la telefon sau tabletă

831 ori
<b>PayPal ar putea lansa un dongle pentru plăti cu cardul, atașabil la telefon sau tabletă</b>PayPal are un eveniment programat pentru joi, acesta urmând să implice lansarea unui produs pentru micile companii. Zvonurile afirmă că PayPal ar pregăti un rival pentru Square, adică un accesoriu tip dongle care se poate atașa la tabletă sau...

PayPal are un eveniment programat pentru joi, acesta urmând să implice lansarea unui produs pentru micile companii. Zvonurile afirmă că PayPal ar pregăti un rival pentru Square, adică un accesoriu tip dongle care se poate atașa la tabletă sau telefon pentru a face plăti cu cardul cu ajutorul său.

Din detaliile apărute până acum, acest accesoriu va avea formă de triunghi și va permite micilor companii să proceseze informațiile de pe cărțile de credit cu un singur swipe prin fanta dongle-ului atașat la smartphone. în acest moment soluții similare sunt oferite de Square, GoPayment de la Intuit și PAYaware de la Verifone. Dacă și PayPal se implica în inițiativa, atunci tehnologia va ajunge și mai populară, mai ales că numărul de parteneri ai acestei companii este foarte mare. Deja retailerul Home Depot se număra printre cei implicați în această inițiativă, cu peste 2000 de magazine gata să primească noua metoda de plată.

Sistemul actual al celor de la Home Depot implică utilizarea de software PayPal pe terminalele POS, care permit clienților să facă plăți prin trecerea cardului de credit prin aparat sau prin introducerea numărului de telefon și al PIN-ului, conectându-se astfel direct la contul lor. Home Depot e un jucător mare, dar micile companii sunt cele care vor utiliza cu succes un astfel de dongle. Square a transformat deja această idee într-un hit, dongle-ul sau procesând deja 4 miliarde de dolari pe an. în acest moment PayPal are 100 de milioane de utilizatori,  iar rivalitatea cu Square se vede clar la orizont. Vom afla joi despre ce este vorba.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×