Apple lucrează la un iPad Mini de 7 inch, cu margine minusculă... poate ecran edge to edge?

989 ori
<b>Apple lucrează la un iPad Mini de 7 inch, cu margine minusculă... poate ecran edge to edge?</b>Nici nu a trecut bine săptămâna de când a fost anunțat Noul iPad și deja au început zvonurile cu privire la viitorul model. Astăzi este readus în discuție iPad mini, cu diagonală de 7 inch și o margine ultrasubtire, idee care mă duce cu...

Nici nu a trecut bine săptămâna de când a fost anunțat Noul iPad și deja au început zvonurile cu privire la viitorul model. Astăzi este readus în discuție iPad mini, cu diagonală de 7 inch și o margine ultrasubtire, idee care mă duce cu gândul la acel concept de iPad cu ecran edge to edge pe care vi l-am prezentat recent.

Sursa informațiilor cu privire la acest iPad Mini este Digitimes, care uneori a avut dreptate atunci când a prezis lansarea unor produse, dar uneori s-a și înșelat. Aflasem în prealabil că Apple lucrează la un device cu diagonală de 7.85 inch, iar acesta se pare că nu avea un Retina Display, pentru a păstra scăzut costul de producție. Scopul companiei din Cupertino ar fi în acest caz să lanseze în sfârșit un rival pentru Amazon Kindle Fire, care câștigă tot mai mult teren.

Apple ar intenționa să vândă iPad Mini cu un preț în jurul valorii de 249 - 299 dolari. îmi e totuși greu să cred că o companie definită de elegantă, bun gust și prețuri mari ar lansa un iPad "pentru tot poporul", dar tinta ar putea fi aici segmentul educațional și țările cu venituri mai mici. Ar trebui ca Apple să vină cu o nouă tehnologie pentru acest device, dacă vor să se diferențieze de rivali, iar ideea unui ecran cu margini foarte subțiri, aproape inexistente sună interesant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×