PayPal prezintă un rival pentru Google Wallet: iată o demonstrație (Video)

Autor:  | Publicat în:  PayPal 654 ori
<b>PayPal prezintă un rival pentru Google Wallet: iată o demonstrație (Video)</b>Cu câteva zile în urma aflăm că PayPal pregătește un nou serviciu de plată, unul care ar putea concura cu Square, adică implica un dongle prin care să vă treceți cardul. Se pare că predicția nu a fost chiar așa precisă, deoarece noul produs...

Cu câteva zile în urma aflăm că PayPal pregătește un nou serviciu de plată, unul care ar putea concura cu Square, adică implica un dongle prin care să vă treceți cardul. Se pare că predicția nu a fost chiar așa precisă, deoarece noul produs este de fapt un serviciu tip portofel digital care va concura cu Google Wallet.

Blogul eBay Ink al celor de la eBay este locul unde au fost postate aceste clipuri, în care vicepreședintele PayPal, Sam Shrauger prezintă un demo al funcțiilor produsului eWallet. Avem de-a face aici cu un serviciu folosit pe un desktop, furnizat de PayPal și care oferă o interfață foarte simplă. Compatibilitatea cu terminalele mobile este inclusă și avem și o funcție foarte utilă, care va permite să vă logați pe telefon și să plătiți pentru un produs folosind portofelul digital PayPal, pentru că apoi să vă logați din nou în cont pe PC să zicem și să alegeți banca sau cardul care va asigura fondurile pentru achiziție.

Serviciul se va lansa în această primăvară și a fost prezentat în cadrul SWSW 2012, în Austin, SUA. O altă funcție a portofelului digital este cea care permite utilizatorului să creeze liste pentru diferite opțiuni de cumpărături și să creeze bugete după cantitățile pe care le cumpără. Aceeași aplicație vă va permite să plătiți simultan cu diferite carduri, cupoane, vouchere, bonuri, puncte, toate din același loc și fără să mai schimbați multe opțiuni. O funcție interesantă este schimbarea modalității de plată după ce ați cumpărat ceva din magazin. Astfel, cumpărați să zicem o cămașă, apoi o duceți acasă și vă hotărâți mai târziu cum vreți să o plătiți, într-o perioadă de grație de 5-7 zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×