Windows Phone Tango se va numi Windows Phone 7.5 Refresh

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 779 ori
<b>Windows Phone Tango se va numi Windows Phone 7.5 Refresh</b>Următorul update pentru sistemul de operare mobil al Microsoft era denumit Windows Phone Tango, dar nu la nivel oficial. Acum avem o confirmare de la Stefania Duico care se ocupă de divizia Windows Phone din Italia care a spus că noua versiune a WP7 se...

Următorul update pentru sistemul de operare mobil al Microsoft era denumit Windows Phone Tango, dar nu la nivel oficial. Acum avem o confirmare de la Stefania Duico care se ocupă de divizia Windows Phone din Italia care a spus că noua versiune a WP7 se va numi Windows Phone 7.5 Refresh.

Știți că Windows Phone Mango la nivel oficial este denumit doar Windows Phone 7.5, iar noutățile aduse de Tango nu sunt majore așa că au adăugat doar particula refresh. Nu se știe public când va fi portat pe telefoanele cu WP7, doar evaziv se știe că în acest an.

Cea mai așteptată versiune a Windows Phone este Apollo, mai corect spus - Windows 8 pentru telefoane inteligente. Acolo se va tranșa dacă Microsoft va avea un cuvânt de spus pe piața smartphone-urilor sau va fi condamnată pentru totdeauna la o cotă insignifiantă.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×