iOS 4.3 se lansează săptămâna viitoare, iPhone 5 vine cu suport NFC?

1.960 ori
<b>iOS 4.3 se lansează săptămâna viitoare, iPhone 5 vine cu suport NFC?</b>Conform unor surse din cadrul Apple, iOS 4.3 a atins faza de dezvoltare Gold și ar putea fi disponibil mai curând decât credeam. Se pare că lansarea va avea loc în cadrul unei conferințe de presă de săptămâna viitoare, cea în care toți...

Conform unor surse din cadrul Apple, iOS 4.3 a atins faza de dezvoltare Gold și ar putea fi disponibil mai curând decât credeam. Se pare că lansarea va avea loc în cadrul unei conferințe de presă de săptămâna viitoare, cea în care toți experții sunt siguri că va fi lansat iPad 2.

între timp, am descoperit și o schiță a unui model misterios de iPhone, cu un icon eWallet pe ecran, care înseamnă că Apple ia în calcul implementarea suportului NFC pe terminalele sale. Ceea ce vedeți mai sus este o imagine dintr-un brevet al companiei din Cupertino, care prezintă un iPhone cu un icon NFC pe ecran.

De vreme ce telefoanele Android 2.3 beneficiază de NFC și modelele BlackBerry în 2011 vor sosi de asemenea cu această metodă de plată cu mobilul, de ce nu ar face și Apple o mutare similară? între timp, vă recomandăm să țineți minte data de 2 martie, atunci când Apple va anunța iPad 2 și iOS 4.3.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×